Mi a véleményetek erről a gépről?
Figyelt kérdés
Gép: [link] Ui: A gépet cs:go, minecraft, és videózáshoz szeretném használni. Ne értsetek félre nem akarok egy 500fpset mindenhol csak tudjam használni lagg mentesen ezeket a játékokat videózással együtt.2015. okt. 29. 12:55
1/10 anonim válasza:
Előre összerakott gépet ne vegyél,írd le mennyit szánnál rá és biztos lesz aki összerak jobbat.
2/10 A kérdező kommentje:
Igazából egy 100ast adnék rá, és a ramot fejleszteném 8ra.
2015. okt. 29. 15:00
3/10 anonim válasza:
Lehet 100 ezerért is venni videózásra gépet, max egy 10 perces videót 2 óra alatt renderel le.
4/10 A kérdező kommentje:
Te nem érted a kérdésem.. Persze, lehet videót feltölteni egy 5 ezer forintos géppel is.. Én úgy gondoltam hogy egy jó 60-70fps videózás közben meg van, és nem a Catmariot szeretném videózni, és a renderelés az a internetünktől függ.
2015. okt. 29. 16:06
5/10 anonim válasza:
Tudod te egyáltalán, hogy a mi a renderelés? Mert annak semmi köze nincs az internethez. Ha ilyet nem tudsz, akkor nem érdemes videózni.
Nem sértésként mondom ezt, de gondolom 14-nél nem vagy több, és több százezer ugyanolyan csatorna van, amilyet te akarsz.
És egy olyan géppel, amit linkeltél, pont nem lenne meg a 60-70 fps, még videózás nélkül sem.
6/10 A kérdező kommentje:
1. 12 éves vagyok.
2. Jelenleg egy olyan gépem van ami 70 ezer ft volt 4 éve. Egyértelműen ma már kevesebb :).
És ezen fut nekem 120 fpsel videózás közben.
3. Tehát amikhez nem értesz azokról ne nyilváníts véleményt.
4. A renderelést elnéztem bocs :) Mindenki tévedhet..
2015. okt. 31. 11:59
7/10 A kérdező kommentje:
Ui:. Bocsi, elírtam, nem videózás közben, hanem nélkül, és ismerem olyat aki ezzel videózik [ilyen géppel] és van 50-60 fpse videóban. És 4k subbja van :)
2015. okt. 31. 12:01
8/10 anonim válasza:
A Minecraft egy kenyérpirítón is fut. CS:GO az egy más dolog. Ott biztos nincs 120 fps-ed, max 800x600-ban.
9/10 A kérdező kommentje:
CS:GO-ba van 40fpsem
2015. okt. 31. 19:24
10/10 anonim válasza:
Na látod. Amúgy az a lényeg, hogy ilyen előre összerakottat nem szabad venni. Rosszul is állítják össze, a garancia is más, és még többe is kerül. Általában gyenge videokártyát raknak erős proci mellé, aminek játékra nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!