Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit gondotok erről a gépről?

BonnieFan kérdése:

Mit gondotok erről a gépről?

Figyelt kérdés
[link]

2013. júl. 24. 18:50
 1/5 anonim válasza:
attól függ mire kell..:) én gyengének találom a processzort, de nem tudom, hogy leginkább mire szeretnéd használni, mert lehet elég lenne neked:)
2013. júl. 24. 18:56
 2/5 anonim válasza:
Elég gáz összeállítás. Ahhoz a videokártyához szerintem 4 magos processzor kellene, így nem tud úgy teljesíteni, ahogy kellene. 8gb ram szerintem inkább akkor szükséges, ha videófelvételeket készítesz játékokról, vagy zenét, videót, képet szerkesztesz, de komoly szinten, vagy hasonló. Mezei embernek munkára és játékra elég a fele is.
2013. júl. 24. 19:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Leginkább arra kell nekem, hogy netezzek rajta, meg még esetleg hogy tudjak rajta játszani.
2013. júl. 24. 22:20
 4/5 anonim válasza:
Játékhoz jobb processzor kell, ez így nem sokat ér. Netezéshez kb bármi megteszi.
2013. júl. 25. 00:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi.
2013. júl. 25. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!