Denon avr x1000 re végfokerősítő?
Figyelt kérdés
A denonon van egy 5.0 as szettem es van egy autos sub om amit természetesen hangváltóval rákötnék egy végfokra. Az a kérdésem hogy hogyan kössem ossze mert a denonon semmilyen kimenet nincs. Esetleg sub kimenetre? A végfok még nincsmeg. Segítséget előre is köszönöm.2015. okt. 28. 10:17
1/8 Osynho válasza:
Hát, subot akarsz rákötni, természetesen a sub kimenetre kössed. :D Nem ajánlom az autós mélyet, nem szobára van tervezve, mire veszel hozzá megfelelő végfokot (gondolom 4 ohmos a hangszóró), többe leszel, mint egy aktív, házimozi subbal.
2/8 A kérdező kommentje:
Végfoknak valami t.amp e 800 at vagy hasonlot gondoltam. Csak a mélyhangszoro lenne autoba valo építenék hozzá ládát. Vagy esetleg van valami ötleted milyen mélyhangszórót vegyek ami nagy terhelhetőségű és nagy hangnyomású? Zenéhez kellene filmhez tökéletes ahogy van jelenleg :) köszönöm a segítséged :)
2015. okt. 29. 23:57
3/8 A kérdező kommentje:
Elnézést rosszul fogalmaztam meg először. Van egy autos sub om amit nemhasznalok kocsiba és gondoltam a hangszorónak építek ládát. A mélyhangszoró típusa dld 500
2015. okt. 30. 00:00
4/8 A kérdező kommentje:
De ha nagyon nemajanlod a dld t akkor barmilyen szobai mélyhangszórót amit ajanlasz, hogy érdemes akkor azt megkoszonnem
2015. okt. 30. 00:03
5/8 Osynho válasza:
Rákerestem erre a végfokra, 60 ezer körül találtam. Hozzá a sub, ha a használt árat nézzük, akkor 10e, hozzá a láda, nem tudom, legyen 10e. 80 ezernél jársz és kaptál egy valamilyen hangú, szedett vedett valamit, ahelyett, hogy vennél egy direkt szobába tervezett, házimozi subwoofert, melyben a gyártónak sok éves tapasztalata és tervezése van.
Az erősítőt te fogod ki-be kapcsolni? A subnak milyen ládát tervezel? Nem olyan egyszerű valóban jól szóló dobozt csinálni. A DLD 500 nem egy szofisztikált nyomó, hangoskodásra, huppogtatni jó, de én nem tenném be jobb hifi láncba, főleg szobába nem?
6/8 A kérdező kommentje:
igen jogos a válaszod de írtam ha netán tudsz szobba valamilyen jó minőségű hahngszórót akkor annak örülnék. A végfokot persze kapcsolgatom én ennyire nemvagyok elkényelmesedve :D Aért szeretném így mert a front hangfalam reflex r150 ami nagyon nemszobába való de hálistennek kellemesen szól viszont zeéhez kellene egy erős dübörgés, filmhez igyis durva. Nagyon meglepő hangja van a denonnal ráadásul új beyma magasak vannak benne új hangvltóval és igy nekem nagyon megfelel. Csak az a baj ha szobai ládát veszek ebben az árkategóriában megse hallom mellette :(
2015. okt. 30. 13:43
7/8 Osynho válasza:
Sajnos a szobai subokat nem igazán ismerem, de nem biztos, hogy egy 4 ohmos autós rossz választás. PA hangfal X1000-ről hajtva szobában? :/ Hááát, te tudod. :) Minden esetre a komolyabb házimozi subok megmozgatnak mindent a szobádban, arról nem is beszélve, hogy le is mennek a pincébe, ellentétben a reflex ládákkal. :) Zenére zártat vennék, én most a Jamo 660-assal szemezek, 200 euro körül el lehet csípni használtan a sógoréknál. Persze a hangfal építés is szép kihívás. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :) igen ense akartam azt a reflexet rakotni de régota megvan es gondoltam rakötöm.Amagas es mely kiemeles nullan van es ha megkultom 0db ig a hangfallal szemkozti szekrenyrol esnek le a dolgok :D csakhat hangcucc ba nekem a hangerő a csillagos ég és mindig tobb kell :( En most egy jbl es250pw vel szemezek.
2015. nov. 3. 06:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!