Xbox 360 Skyrim kifagyás?
Figyelt kérdés
Elkezdek egy új játékot, megcsinálom a karakteremet, utána amikor a hóhér lecsap hogy levágja a lázadó fejét, a bárd hozzáér a nyakához és a játék megáll. Nem lehet semmit, csinálni először vártam 5 percet de semmi nem történt újra kellett indítanom a konzolt.Szerintetek mi az oka?2015. okt. 25. 14:25
1/5 anonim válasza:
A játék eredeti??
Fel van telepítve az Xbox360 HDD-re?
Van Live-od mert jött ki a játékhoz vagy 6patch (javítás) ezeket az Xbox kliens elvileg automatikusan megkeresi és felajánlja a telepítést (ezért fontos a Live nem kell Gold előfizu elég az ingyenes Silver is hozzá).
2/5 A kérdező kommentje:
Eredeti a játék és van live
2015. okt. 30. 22:50
3/5 A kérdező kommentje:
A patch-ekről nem tudok és a játékról meg annyi, hogy a legendary edition van meg és szerintem csak a dlc-k vannak a hdd-n.
2015. okt. 30. 22:53
4/5 anonim válasza:
A játékot is telepítsed a HDD-re, valószínű az olvasó kezdi megadni magát, de ha telepíted akkor jónak kell lenni.
Egyébként minden játékot ajánlatos feltelepíteni a HDD-re így kíméled az olvasót + a töltési íídők is lerövidülnek, én pl. most 7 év után cseréltem lézer fejet a konzolban, elég sokáig bírta így hogy fel volt minden játék másolva a vinyóra.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen telepítettem és így működik
2015. nov. 8. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!