Szerintetek mennyire lenne kirány egy olyan videójáték, ami konkrétan egy szobában zajlik, és a falban vetíti ki a játékot, és konkrétan egy 4D-s játék lenne?
Beáznának az alattad lakók. Tocsogna a szőnyeg a vízben.
4D mi? 4 dimenzió?
Sajnos ha szaladni kezdenél nekiszaladnál az egyik falnak néhány lépés után.
Szóval vannak még ezzel az elképzeléssel problémák...
Szerintem te nem gondoltad át eléggé, hogy hogyan is szeretnéd a dolgot. A star trek-es holosuitra sajnos még pár évtizedet biztos várni kell, amúgy a virtuális térben már kitalálták:
"Szerintem nem értettél meg."
Szerintem gondold át jobban (sokkal jobban).
Hogy mit akarsz azt értem. Én arra próbáltam rávilágítani hogy az általad vázolt feltételekkel ez nem érhető el.
Elméletileg az agy stimulálásával lehetne elérni olyat amit szeretnél, de akkor nem kell "holoszoba" csak lefekszel egy alkalmatosságra és minden ingert átvesz egy gép.
Minden érzékszerved irányítja. Szaladsz a lejtőn ezt éled át de valójában a szobában nem szaladsz :)
Na ilyen még nincs. De ha lesz, az komoly problémákat fog szülni.
"Egyébként mint mondtam, a padló úgy lenne megoldva, hogy valóban járjál, de NE menj neki a falnak! Ez lehetséges!"
Valamilyen szinten megoldható. De még fényévekre van attól hogy úgy érezd hogy valódi. Kb mint a 3D TV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!