PS vagy XBOX? Melyik a jobb?
Örök vita, kb egy kutya... Az igazi különbség, hogy mindkettőre van 1-1 nagycím ami csak arra jön ki... Pl xbox nál a halo...
Soha nem fogysz ps-en halozni... De hardver ügyíleg kb egykutya... Nem lehet így dönteni... Én ps4 es vagyok, így azt mondom ps4 :) de majd jönnek xboxosok akik szerint xo... De tök szubjektív...
Mindkettő jó konzol. Vásárlásnál inkább azt mérlegeld hogy a haverjaidnak milyen gépeik vannak, hogy tudjatok együtt játszani.
A PS4 hardvere egy kicsivel jobb mint az Xbox One-é illetve kisebb a gép is. Az Xbox One-t pedig az MS folyamatosan fejleszti, nem sokára lehet rá dugni egeret meg bill-t és lényegében PC-ként is használható lesz.
Játék felhozatalban a a nagy független címek mind kettőre megjelenek. Exkluzív címek mindkét konzolon egy-két valóban jó játékra van lekorlátozva.
Személyes véleményen pedig az hogy Xbox-al jobban jár az ember, főleg a jövőbeni fejlesztések miatt.
Azt érdemes nézni, hogy a barátaidnak mi van, illetve az exclusive-okat. Xboxon pl. ott van a Forza, szerintem az egyik legjobb autós játék. Vagy sokaknak nagyon bejön a Halo, nekem nem tetszik, sohasem szerettem a scifi-t, de ez természetesen szubjektív vélemény. Hardverileg a két gép kb. ugyanolyan erős, bér tény, hogy a ps4 erősebb, de éppen csak egy kicsivel.Nekem az xbox-ban, a Microsoft bánásmódja tetszik nagyon, akciók, ügyfélszolgálat, segítőkészség. Na meg, hamarosan Windows 10 fog futni majd az XBOX ONE-on, bár ez nem feltétlen előny... :D Nekem eddig xbox 360-nam volt, de most karácsonykor váltok ONE-ra. Akármit is választasz, jó szórakozást hozzá! :)
(3. válaszoló: Ez nekem is új volt... Köszi az infót! BOCSI AZ OFF-ÉRT!!!)
Azokat vedd alapul, amit már írtak előttem is barátok ismerősök milyen konzollal rendelkeznek + exclusive játékok.
UI.
Az Xbox support verhetetlen nagyon segítőkész és rendes csapat ingyenes telefonos szolgáltatással, bármilyen kérdéssel bizalommal fordulhatsz hozzájuk.
Novemberben jön a win10, DX12, + visszafelé kompaktibilitás (így az Xbox360-as játékok is játszhatóak lesznek Xbox One-on egyenlőre 100 játékról van szó de ez még bővülni fog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!