Melyik a jobb szerintetek? Pc vagy xbox 360? véleményeket írjatok légyszíves akinek pc je van és akinek xbox ja van köszi! Ti melyiket vennétek?
egyértelműen a konzol. sok éven keresztül játszottam pc-n. nem éri meg. annyi pénzt, amit beleölsz, egy konzol esetében fordíthatsz kiegészítőkre, vagy játékokra, vagy flashelésre, rgh-ra, stb stb.
van x360-am, rgh-s. külső, 500gb-os vinyóval játszunk vele. cefetül megéri a pénzét. nem kell állítgatni, hogy milyen legyen a grafika, hogy ne szaggasson. jó nettel még az online játék is fain. alapból megy minden, csak felrakod külsőre és ennyi. nincs macera, semmi gáz. szóval vegyél egy xbox 360-at, használtan, rgh-val, slimet. nem lesz baja, ha megfelelően karban lesz tartva, néha újrapasztázod és kitakarítod.
Egy véleményen vagyok veled!
Mi az xbox neved?
Ha játszani akarsz akkor konzol
De ha tobbet is akarsz pl zenét szerkeszteni meg ilyenek akkor pc
De ha pc-n akarsz játszani akkor lehet h ha kijon egy uj játék akkor kell venned vlm újat a gépbe. Lehet h drágák a játékok de egy jó proci vagy vga azok meg sokkal drágábbak es lehet h 1-2 év mulva meg már ujat kell venned
De nem tudom h mit akarsz játszani vagy annál többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!