Át szeretnék jelentkezni az EKF TTK földrajz szakára. Véleményeket szeretnék olvasni, hogy ki olyan, aki átjelentkezett és ott jobban ment. Tapasztalataitok alapján miben jobb az oktatás EKF-n? Természet vagy társadalomföldrajz oktatás erősebb?
Figyelt kérdés
Át szeretnék jelentkezni az EKF TTK földrajz szakára. Véleményeket szeretnék olvasni, hogy ki olyan, aki átjelentkezett és ott jobban ment.
Tapasztalataitok alapján miben jobb az oktatás EKF-n?
Természet vagy társadalomföldrajz oktatás erősebb?
#átjelentkezés #EKF TTK földrajz
2015. máj. 8. 08:46
1/2 anonim válasza:
Látom még nem érkezett válasz...én is oda jelentkeztem, nagyon szeretnék bekerülni. Ugye így tapasztalatom nincs még, de szerintem bátran jelentkezz át, csak jót hallottam róla :) az arányok nem az alapján lehetnek, hogyan állítod össze az órarended? ha nem, szerintem ugyanannyi lehet a kettő mennyisége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!