Hol vegyem a leendő telefonomat?
Kinéztem magamnak egy LG G4-et, de nem tudom, hogy hol vegyem meg. Szolgáltató nem játszik, csakis a bolt, de melyik legyen? Elég nagy árkülönbségek vannak az egyesboltok között.
Természetesen minél több év teljes körű jótállással szeretném venni. Miben különböznek (a hátlapon kívül) az egyes boltokban lévő telefonok?
Ahol feltűnően olcsó, ott nincs gyári garancia, ezek a kisboltok pedig nem nyújtanak használható szolgáltatást. Ha nincs szerencséd, simán elhajthatanak a gondoddal.
Pl Speedshop, iPon, Media Markt, Edigital, ezek megbízható helyek.
az első tanács a tuti.
ugyanis mindenhol az országban egy év a jótállás..és az eladóval állsz jogviszonyban, nem a szervízzel..
a gyári garanciát nem itt adják, hanem rá van írva a készülék eredeti dobozára..
nemrég vettem egy drága Sony-t, megkérdezték, hogy külön ötezerért kérek-e még egy év bolti garanciát...megnéztem a gyári dobozát, és rá volt írva, hogy erre a készülékre a gyár két év garanciát vállal..
mutattam ez eladónak, a szeme sem rebbent..tudta ő is..csak le akart venni.
ha a dobozon nincs semmi, akkor a törvény szerinti egy év..bármi más csak parasztvakítás...
tehát ott vedd, ahol a legolcsóbb...persze nem az aluljáróban egy szatyorból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!