A régi tipusú tv-m hez hogy tudnám csatlakoztatni a telefonomat filmnézés céljából (lent)?
A tévé samsung márkájú (most pontosan nemtudom a tipusát).
Található rajta egy audio (R,L) egy videó és egy kis jack bemenet .
Azt szeretném megoldani hogy valahogy ezeknek a bemeneteknek a segítségével filmet tudjak nézni valamien külső adathorsozóról. Fent a telefont írtam de ez igazábol nem fontos a lényeg hogy menyeen valamiről. Nemhinném hogy van jelentőssége de a telefon egy samsung galaxy mini.
Én gondolkodtam azon hogy vagy bekéne szerezni egy ojan kábelt aminek az egyik vége audiovideo a másik pedig a telefonba menne .
A tellon ugye egy kisjack bemenet és egy micro hdmi bemenet van. A jackb szerintem nemlenne jo vagy max csak a hangot adná micro hdmit meg nemtudom. Szerintetek ott jólenne?
Ha ez a fent leirt dolog működne akkor a további kérdésem hogyha én házilag félbevágnák két megfelelő kábelt a drótot összesodornám majd szikszalaggal szigetelném az ugy működne?.
(sorry ha full baromságokat irok, nemértek hozzá).
Előre is köszönök mindent. :)) !!!
(mégvalami a tv nem rendelkezik semmien smart technológiával szóval a kérdés hogy felismerné e a telefont.)
nah mostmár telleg befejeztem .:))
Szia :)
Nekem igazából USB bemenet is van rajta, és azt szuoktam használni :)
De ha van benne HDMI, akkor ha laptopod van, akkor simán HDMI vezetékkel át tudod küldeni a laptop képét a tvre :)
Maga a (régi)tv nem fog lejátszani neked külső adathordozót, akárhogy kötözgeted.
Talán a legegyszerűbb és legolcsóbb, ha veszel egy DVB-T beltéri egységet, ezek rendelkeznek médialejátszó funkcióval is, és akár coax csatlakozóval, akár scart csatlakozóval is csatlakoztatható a tv-hez, és az usb-n csatlakoztatott eszközök médiáját lejátsza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!