Ezek közül az erősítők közül melyik high-end illetve adudiofil?
denon pma 980r denon pma 1055r denon pma 1060 denon pma 1080r denon pma 1520 denon pma 1560r onkyo a 8650 onkyo a 8670 onkyo a 8690 onkyo a 8780 onkyo a 8850 onkyo a 8870 pioneer a 717 (v) pioneer a 757 pioneer a 777 pioneer a 838 pioneer a 858 pioneer a 878
Ezek a kiszemelt hangfalak melléjük:B&W DM110i B&W 601 s B&W 685 s Dali Concept 1 Dali Zensor 1 Dali Zensor 3 Heco Aleva 200 TC Heco victa II 701 Heco victa prime 702 KEF Q-100 Klipsch rp 160m Klipsch rp 150m Klipsch r 15m Klipsch r 14m Pioneer cs 7070 Wharfadale diamond 10.2 Ezek közül mit mive lehet jól párosítni?
Ha nem éri meg ezek jözül sztereórendszert összerakni, akkor aktív monitor hangfalakkal érdemes foglalkozni?
Durán 100.000 Fat-om volna rá szerintem karácsonyra.
És maradt pénz függvényén ezeket a kábelkt néztem hozzájuk:
Audioquest flx-slip 14/4
Real Cable TDC300F
Klotz MC 5000/Neutrik NYS 3730
Siltech MXT Stockholm
Audioquest Goldengate
Ezek közül mindegyok jó kábel, van amelyik feleslegesen drága?
A lényeg hogy ár/érték arányban a legjobbat hozzam ki belőle.
Hallgatok elektronikus zenét is rockot, jazzt, popot, szóval elég bő a zene palettám.
Legyen szíves, aki tényleg ért hozzá, írjon véleményt!
A lényeg hogy a szettet hasznátan venném. May érték ameddig elmegyek az talán 130.000 ft
Olyan szettet szeretnék összerakni, ami gyönyörűen szól az árhoz képest. Főleg egy 20m2-es szobában használnám, de olykor kisebb házibulikat is ki kellene szolgálnia.
Esetleg a kisebb polcsugárzók mellé érdemes házibulira külön mélynyomót venni?
Azt elfelejtettem, hogy laptopon használnám a rendszert. Szükségem lenne egy DAC-ra, a jó hangzás érdekében mindenképp? Csak mert mástnem arra akkor pár hónap után beruháznék.
Ebből egyik kiszemeltem: Cambridge Audio DacMagic 100
Eesetleg ha mindnképp most kell hogy vegyek hozzá DAC-t , ha enélkül nem lehet a rendszert laptoppal összekötni, ez a típus jó lehet, vagy tudtok helyette mást ajánlani?
Köszönöm szépen a gyors választ.
Viszont régi erősítőkben gondolkozom inkább, mert jobb minőséget ki lehet fogni jóval olcsóbban, mint amennyibe a h/k 3700 kerül.
Az aktív hangfalak ajánlását köszönöm. A KRK-t néztem én is köszi.
Amúgy inkább normális igényes zenehallgatásról lenne szó, mint házibuliról. Az is csak szűkkörű beltéri bulikra lenne.
egy 20 m2-es szobába kellene, amin néha menne a hangos zenehallgatás is, és néha elő lenne véve mini házibulikhoz. Durván max 120.000 Ft-om volna a hangfal, kábel, erősítőre együtt.
Perszeaz egéz szett használtan lenne beszerezve.
Így nem tudom mekkora erősítő teljesítmény kellene.
Plusz nem tudom, hogy kell-e a DAC a laptop mellé, ert arról lesznek a hangfalalk hajtva
"Klotz MC 5000/Neutrik NYS 3730" - Ezt a párosítást kizárja, hogy a csatlakozó törésgátlójába nem fűzhető bele.
(Amúgy miért szimmetrikus jeltovábbításra való kábelt használnál?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!