Xbox One konzolon történő vásárlás? Nagyon elkelne a segítség?
Figyelt kérdés
Xbox One konzol vásárlása előtt állok és lenne pár játék melyek még nem jelentek meg de előrendelhetőek az xbox weboldalán és ezeket megszeretném vásárolni na most itt létre hoztam egy profilt hogy megvizsgáljam hogy ez az úgymond előrerendeléses vásárlás menete milyen... és azzal találtam magam szembe hogy szükséges hitelkártya, most én arra lennék kíváncsi a kedves válaszolóktól hogy létezik e másfajta vásárlási mód ? mert 360-on úgy tudom hogy lehet vásárolni xbox live feltöltő kártyákat és ezzel a profilunkra pénzt tudunk feltölteni és így ennek fényében lehet vásárolgatni hitelkártya nélkül , ez akkor ONE-on nem így működik ? ha van itt olyan valaki aki erre tudja a választ és ismeri ennek a teljes rendszerét akkor legyen szíves tájékoztasson engem privátban erről hogy hogyan működik ez az egész.nagyon köszönöm előre is!2015. okt. 23. 00:57
1/1 anonim válasza:
Az Xbox One-hoz is lehet venni feltöltő kártyát ugyanúgy mint az Xbox360-hoz, nekem sincs hitelkártyám én is így vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!