Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Az internetről letöltöttem 2 filmet (Skorpiókirály 4 és Elrabolva 3) de valamiért nem tudta a TV-m lejátszani egyiket sem. Nah annyit kell tudni a készülékemről hogy én pendrive-n keresztül szeretnék nézni filmet a TVm-en, mivel támogatja a pendrive-t,usb-t. DVD változatú filmet töltöttem le vagyis iso fájl volt amit nem tudott lejátszani, utánna kitömörítettem volt rajta 2 mappa AUDIO_TS (üres volt) és VIDEO_TS amiben benne volt minden fájl. A számítógépemről még eltudtam indítani a filmet meg minden tökéletes volt de a TVm-ről már nem. Vagy lehet hogy csak én vagyok hülye és csak SD-t tud lejátszani a TV?

2015. okt. 22. 15:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Konvertálni kellene...

De egyszerűbb, ha újra letöltöd mondjuk AVI-ban, vagy mkv-ben, vagy esetleg kiírod az iso-t Nero-val egy DVD-re, és megnézed egy dvd-lejátszó segítségével.(persze, ha van lejátszód)

Vannak ugyan programok (pl.WinAvi) melyek mondjuk átkonvertálják a Video ts mappát pl avi-ra, vagy bármire, amit a tv-d megenne egyből, de az minőségromlással jár, nomeg idő is.

-Ja! És különben a DVD formátum is SD.

2015. okt. 22. 19:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Letöltöttem egy SD-s filmet és ez már normálisan működik semmilyen iso fájl vagy mappa csak a film és annak a kellékei. :D Azért köszi a válaszokat.
2015. okt. 22. 22:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!