Miért büdös a mélyládám?
hídba fogalmam sincs h h kell bekötni!
simán az egyik csatornára rá kötöm a mélyládát a másik csatornára meg a 2 front hangfalat
és azt nem tudom amelyik csatornára van kötve a mélyláda az a csatorna 4ohmos vagy 8 ohmos vagy pedig úgy van hogy 4-től 8ohm ig van?
sosem volt még végfokom, nem is olyan rég vettem szval nem nagyon vágom :)
na megnéztem már ez alapján 4ohm stabil
hogy hidalható e az erő azt nem néztem.
ha 1csatonára van kötve két front akkor azok a frontok remélem 8ohmosak mert ha a kettőt rá kötöd párhuzamba akkor lesz 4ohm.
egyébként nem értem miért kötöttél 1csatornára 2 frontot.
így nincs jobb és bal oldalad,mind a kettőn ugyan az szól.
tehát ha 2 frontot kötök 1 csatira és ha a hangfal 8 ohmos akkor az 4 ohmos lesz? am igen 8ohmos a front
azért kötöttem úgy h az egyik csatornájára a 2 front a másik meg csak a mélyláda hogy külön tudjam vezérelni keverőn a mélyládának pl magasat le szoktam venni, közepet is így a mélyláda csak mélyet ver, a front mivel h nem bírja úgy mint a mélyláda ezért célszerűen külön le tudom venni róla a basszust! :)
jó az tény és való h ezt 2 végfokkal kellene hogy sztereo legyen?! igaz?
Igen,így sajnos csak egy oldalad van,hiányos a zene vagy legalábbis nem úgy szól ahogy kellene.
Modern zenéknél is van jobb és bal oldal,nem csak akusztikusoknál.
Az hogy az impedancia hogy változik a bekötéstől függ. Párhuzamos vagy soros kötés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!