Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mikor fog előre lépni a tv-ipar?

M@teee kérdése:

Mikor fog előre lépni a tv-ipar?

Figyelt kérdés

Az oled teknológia óta 1 helyben toporognak. Oké hogy növekszik a felbontás de most pl a 3d(bár szerintem ezt vehetjük kis lépésnek mert a blu ray imax 3d az már nem rossz) vagy az ívelés(hagyjanak már hogy az nekem jó).Ha így haladnak jön a vr oszt lekörözi őket oda vissza. Ha nem is az oculus előbb utóbb kitalálnak olyan vr teknológiát ami megfizethető És élvezhetőbb lesz(nem lesz fél mázsa fejedre aggatva)

Véleményetek?

2015. okt. 21. 17:49
 1/4 Szirty ***** válasza:
Én is már alig várom, hogy vr-rel robbanjanak be a néhány perc műsorral megszakított, orrvérzésig ismételt idióta reklámok a képembe kib@aszott nagy felbontással.
2015. okt. 21. 19:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy vr kell csak azt hogy ha így haladnak akkor lekörözi őket, de ahogy gondolod.
2015. okt. 22. 06:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Meg mint írtam imax 3d olyan meg nincs tv-be tehát nem kimondottan a leadott műsorra gondolok.
2015. okt. 22. 18:50
 4/4 Szirty ***** válasza:
Értem én, hogy a technológiára gondolsz, de nem feltétlenül nagyobb élvezet TESCO-ba 30 tonnás daruval menni, mint gyalog.
2015. okt. 22. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!