Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen tabletet ajánlanátok?

Milyen tabletet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2 napja vettem egy Acer Iconia One 8 nevű tabletet (8 mag,HD kijelző,2 közepes kamera,8 colos) de nagyon csalódtam benne és most szeretnék venni egy másikat ami ár-érték arányban megfelelő.

Acerrel az volt a problémám,hogy képek vagy videó nézésekor illetve nagyon pixeles volt (1280x800-as) plusz töltés közben sistergett meg egyéb nem bizakodó hangot adott ki,így inkább visszavittem az üzletbe.

Nem ragaszkodom márkához,csak jó legyen.Max.50ezret tudok rá költeni.

A könnyebb hordozhatóság és a kényelmes olvasáshoz inkább 8 colosat keresek.Elsősorban olvasásra,tanulásra,emailezésre használnám,de filmeket,zenét hallgatni,netezni vagy akár játszani is tudjak rajta akadozások nélkül.Eddig 4 magosokat nézegettem a gyorsaság miatt,mert az az egyik fő szempont.

Nem tudom,hogy pontosan milyen felbontású kell egy 8 colos géphez,hogy annyira ne legyen pixeles de utánaolvasások alapján min.1280x800-as kell legyen.

Fő szempontok:

-androidos

-8 colos

-2 (elöl,hátul) viszonylag jó minőségű kamera

-min.1280x800-as felbontás

-4 mag

-hosszú töltöttségi idő/nagy kapacitású akkumulátor

-bővíthető

-ne legyen SIM kártya foglalat

2015. okt. 18. 00:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Kaptam egy használt Samsung Galaxy Tab2-t. Két és fél éves, de semmi baja, tökéletesen működik. 3G-s (wifi és SIM kártya), de persze kevés a belső tárhelye, kell bele microSD kártya. Két kamera van benne, sokáig bírja au akkuja. 7 colos. Vannak ennél modernebb Samsungok is, de mert nem hottentották gyártják, hanem gyöngyösi, magyar munka, megbízhatóak.
2015. okt. 20. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
2015. okt. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!