Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen tv-t vásároljak 82 cm...

Milyen tv-t vásároljak 82 cm képátlóval?

Figyelt kérdés
Régi képcsöves tv-m helyett a gyerekek vennének nekem egy új tv-t. De nem tudom milyet? Sony, Samsung ezeket nézegettem. Felső határ 140.000,- Ft. Nem tudom kell-e a Smart Tv. Van aki szerint felesleges.
2015. okt. 15. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Én Samsungot biztosan nem vennék, de az köztudott, hogy én nagy Samsung ellenes vagyok, mert tömegterméknek tartom. Sony, vagy LG (<-- bár az is koreai), esetleg Sharp, a kisszobában nekem egy 82-es Sharp van, nagyon szeretem.
2015. okt. 15. 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem 82 centisért ne adj 140 ezret. Én is most tervezek venni 80 cm körül.

Az egyik legjobb ár-érték arányban ez. Én már eldöntöttem, hogy ő lesz a kiválasztott. :)

[link]

Nekem a preferenciáim:

- minimum 80 cm,

- USB (DVD-t helyettesíti tökéletesen)

- Full hd felbontás 1080p filmekhez

Nekem smart tv-re nincs szükségem, ezt a gyereked tudná megmondani. Nyilván azok drágábbak is.

2015. okt. 15. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

Annyival egészíteném ki, hogy nagyon fontos, hogy árugyűjtő oldalakon jó értékelést kapjon, és ezt a maga kategóriájában nagyon dícsérték, szinte negatív kritikát nem is kapott. Nálam ez fontos szempont a sok-sok jó értékelés. Hasonló árban és tudásban Samsung és Philips terméket is kapsz. Amiért nálam ez a termék győzött az a talpa, de a tudásuk és az áruk szinte ugyanaz.

2015. okt. 15. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:

+1 szavazat az LG-re.

Ilyen kis méretben nincs már nagy választék, nekem a 32LF650V tűnik a legjobbnak ár-érték arányban. De meg kell nézni őket egymás mellett, ha nincs nagy eltérés a képminőségben, a második által linkelt jóval olcsóbb tévé is tökéletes lehet a gyerekeknek.

2015. okt. 15. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!