Szerintetek miből építhetnék egy vízálló dobozt a routeremnek? Milyen kábelt vásároljak hogy odavezzesem az áramot és az elosztót?
Pl. ragasztott plexi lapok, a kábelkivezetésekhez pedig valami szigetelést. A tápkábel mindegy milyen, csak olyan helyen fusson, ahol nem sérül meg.
Természetesen fa és fém is megfelel pl. ablakpárkány alá, csak ez valamivel esztétikusabb, és a jelzőledek is láthatóak maradnak.
#1 Köszönöm, a ragasztós dologra még nem is gondoltam;)
#2 Neked is köszönöm, eszembe sem jutott hogy ha esetleg süti a nap akkor nagyon meleg lehet és tönkremegy..
Azt tudtam hogy télen a nagy mínuszokban elromlik de most hogy mondod nyáron a melegtől megy tönkre..
Ahogy látom itt nem az eső lesz a legnagyobb probléma:((, mintahogy először gondoltam
Na szoval
Jelenleg a routert range extender funkcióban használom, szomszéd wifitjét terjesztem tovább(még mielőtt lehurrognátok, elmondom h ez meg van beszélve vele, csak kicsit idióta a szomszéd sajnos)
Jelenleg az ablakpárkányon van csak sajna nem mindig megy jól mivel gyenge a wifi.
A dobozt megnéztem egész jó viszont egy plexis dobozba nem rakhatom ki mivel a nap tönkretenné, télen pedig a hideg.
A kültéri antenna nagyon vagány(pont úgy mint az ára) csak nem tudom hogyan működik
A routerem Edimax N300 ha ez számit
"A dobozt megnéztem egész jó viszont egy plexis dobozba nem rakhatom ki mivel a nap tönkretenné"
Addig már nem jutottál el, hogy a HANESEL (és ez csak egy gyártó a lehetséges sok közül) nagyon sokféle dobozt gyárt?
Jólvan, bocsi nem néztem eléggé utána...
Amúgy hol lehet megvásárolni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!