Hogyan kössem az aktív hangfalat a keverőre?
Van egy Behringer UB1202fx típusú keverőm.hogyan kössem rá az aktív hangfalat a Line in bemenetre vagy egyáltalán rálehet?
Hangfal:FS Audio NUX152AMK
Mert rá tudom kötni,csak a hangfal RCA bemenetén keresztül a CTRL Room OUT ba szól így is normálisan de így csak a hangot lehet állítani és így felesleges keverő.
A másik problémám hogy megpóbáltam a hangfal XLR kimenetén,bemenetés is a Line in be rakni monó és sztereó jack dugóval is és ha csak a hegyét hozzáérintem a Line in aljzathoz akkor kicsit szól ha beledugom akkor nem.
A válaszokat előre is köszönöm. :D
Sajnos a hangfalnak szimmetrikus XLR bemenete van, a keverő jack kimenete (Main ot, CTRL room out) is aszimmetrikus.
Legjoban akkor jársz, ha csinálsz két jack - XLR kábelt. Az XLR 1, és 3 lábát összekötöd egymással és a fémházzal a dugóban, a 2-es a jel. Monó jack meg gondolom egyértelmű.
Nem. Mitől szólna?
In = bemenet
Out = kimenet
A keverő kimenetet (out) kösd össze a hangfal bemenettel (in).
Már bocs, de azt hittem hogy ezek evidenciák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!