Milyen laptopot/notebookot ajánlanátok gépészmérnök hallgatónak?
Figyelt kérdés
Eljött a laptopvásárlás ideje és tanácstalan vagyok, hogy milyen gépet vegyek. Olyat szeretnék ami a CAD programokat jól futtatja, nem fagy le, nem omlik össze közben. Ezenkívül nem szeretném a legdrágábbat sem választani, de jó lenne olyan ami legalább 5-6 évig bírja. Köszönöm előre is a válaszokat! :)2015. okt. 11. 17:13
1/6 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy márkafüggetlen vagyok és a legjobban konrét laptopoknak/notebookoknak örülnék ha írnátok, de kíváncsi vagyok a specifikációkra is :)
2015. okt. 11. 17:17
2/6 anonim válasza:
3/6 szántóvető válasza:
jó hosszú távra tervezel. mindenképp i7-es proci legyen jó grafikus teljesítménnyel.ezek árait le sem merem írni mert dobnál egy hátast rögtön.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Maximum 200ezerre gondoltam és egy lenovo z50/70et néztem ki elsőre i7es procival 2,4GHz órajellel és 4GB rammal. erről mi a véleményetek?
2015. okt. 12. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!