Mit kezdjek az Oringinnel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval a boltba megvettem a The Sims 3 játékot és hozzá kiegészítő cd-ket. Telepítéskor létrehoztam egy Origin fiókot. Minden jól működött, viszont a gépem elromlott és újra kellett telepíteni. Minden letörlődött róla. Most mikor vissza kaptam a gépet újból felszerettem volna telepíteni a játékokat. Telepítettem az Origin fiókot, és bejelentkeztem a régi fiókommal. Elkezdtem feltelepíteni a játékokat de mindenhol azt írta ki, hogy a termékkódot már használták. Próbáltam az Originből a saját játékokat megkeresni de minden játék törlődött. Most ilyenkor mi a teendő? Most akkor a termékkódokat nem fogom tudni használni soha többé? Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne! :(2015. okt. 10. 13:03
1/3 anonim válasza:
Elvileg a "Játékaim" között ott kellene lennie. Én nem nagyon értek hozzá, csak 2 megvásárolt játékom van, mindkettő ingyenes.
2/3 anonim válasza:
Képen látható opciók közül válaszd ki "az összes játék"-ot, ha nem látod őket, hívd fel az Origin supportot.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jeleníti meg ott a játékaimat! :(
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 26. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!