Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi baja lehet a számító gépnek?

Mi baja lehet a számító gépnek?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem tapasztaltabb gép szakértőktől,hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor a monitoron a kép 1 mp-re bejön aztán elugrik.Hallom ahogy betölt a windows szóval rendesen beindul a gép csak nincs hozzá kép. Viszont amikor várunk vele egy fél órát és közbe újrainditgatjuk utána mint ha semmi nem lett volna megy mint az állom. Elképzelni se tudom mi lehet nm rég lett újrarakva meg pasztázva...Valaki hasonlóhelyzetben? Tippek esetleg? :(

2015. okt. 10. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
A monitor jó? azt nem kapcsolgatjátok ilyenkor ki-be?
2015. okt. 10. 12:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Már néztük a monitort is szerintem annak nincsen baja kapcsolgattuk is de változatlan.A lámpája is zöld. Meg ugye utána meg teljesen hibátlanul van kép meg minden szóval ...:/
2015. okt. 10. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
én inkább számitásteknikához irtam volna ki a kérdést
2015. okt. 10. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!