Melyik legyen? (Konzol/pc)

Figyelt kérdés

1,PC

-i5 4590

-GIGABYTE GA-H97M-D3H

-Kingston HyperX 8Gb DDR3 1600mhz

-GTX 960 vagy R9 380 (még nincs eldöntve de 4gb)

-WD 1Tb 7200rpm (Blue)

-Therlamtake Hamburg 530W

-Zalman Z1

2,PS4/XboxOne

Ez a felállás kérem szépen, tudom amúgy hogy torrent vs eredeti 18ezres játékok konzolon...de én használtan venném és adnám el, szóval ebből a szempontból sokat nem veszítek pénzügyileg, meg azért havonta lecsengetem a 3 havi Live gold/Psn+

Exkluzív játékok meg van pár cím ami érdekel PS4 és Xbox one egyaránt de szerintem elárasztva úgy se leszünk vele, eddigi felállások szerint!

Ezzel a pc jószággal meddig húzhatnám ki hogy nem nyúlok hozzá hardveresen? Meg aztán újabb címek is érdekelnek persze szigorúan FULLHD felbontás mellet tolnám HIGH-ULTRÁN! Sajnos K-s procira és 100ezres csidejókártyára már nem futja.

Meg jön a DX12 több magos játékok, oda már lehet kevés lesz az 4 magos i5? Akkor inkább AMD proci legyen?

2015. szept. 29. 14:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!