1/10 anonim válasza:
A one újabb, ha az új címek érdekelnek, akkor One-t. Ha a régebbi játékokkal akarsz játszani, amiket 360-ra adtak ki, akkor meg azt.
3/10 A kérdező kommentje:
Mert a PS nem annyira jó, és nincs kinect :(
2014. dec. 2. 16:13
4/10 anonim válasza:
Ugyan kérlek, a PS mitől lenne rosszabb? Konzolnál gyakorlatilag mindig az exkluzívok döntenek, mert akkora különbség nincs köztük. Hiába az xbone, ha te killzone vagy the last of us rajongó vagy, és ez fordított esetben is igaz, hiába van PS-ed, ha te halo, vagy forza rajongó vagy.
5/10 anonim válasza:
Szeirntem XBOX360 :)
mert tudtommal One-ra nem nagyon fognak kijönni Exklúzív játékok
6/10 anonim válasza:
wat? ezt hol olvastad , hogy nem lesznek exkluzívok?
7/10 anonim válasza:
Ha kinect kell miért nem veszel Wii t sokkal pontosabb mozgás érzékelő és jobban ki is használja.
8/10 anonim válasza:
A wii veszélyes...
Egy összejövetelkor baseballnál vagy tenisznél megütöttem kontrollerrel xd.
9/10 A kérdező kommentje:
Én például forza rajongó vagyok!
2015. jan. 10. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!