Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Átvertek volna a boltban? (...

Átvertek volna a boltban? ( Laptop szervíz )

Figyelt kérdés
Szóval elég régi már a laptop, de azért működött rendesen, egyedül az volt vele a gond, hogy a töltőt nyomogatni kellett mindig, mert nem töltött. Szóval ott a dugóban volt valami érintkezési hiba, mert már nem töltötte a töltő. A monitor pedig néha rózsaszín volt meg zöldes. Szóval elvittük a szervízbe és ott azt mondták, hogy csak 5 ezret adnának érte. nem kevés ez? Mert tulajdonképpen, ha kicserélnék a dugót akkor működne ugyanúgy továbbra is.

2015. szept. 28. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Keress egy töltőt ami beleillik és közben nézd meg a laptop dugóaljzatát nem az e a hibás . Nem kell leadni , nekem 14 évet bírt a DELL egy vinyó cserével .
2015. szept. 28. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A monitor szineinek hibaja leginkabb a videokartya elegese utan jon elo. Mivel ezeken a kartya nem cserelheto, ezert az alaplap kuka. Hasznosithato a monitorvezerlo (10k, ha valaki pont ilyen laptopot visz javitasra), a memoria (regi, csak laptopba jo, nem draga) es a merevlemez (rossz allapotban valoszinuleg, par forintot er). A szetbontas oradija is sok egy laptop eseten.

Ha a toltocseretol nem javul meg (amire nyugodtan szamits sajnos), akkor elviheted megint, erhet akar egy 10-15ot is. Ha nem, akkor az 5 is sok erte.

2015. szept. 28. 17:37
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
A monitor színhibája legtöbbször a szalagkábel sérülése miatt jön elő, amit pár 100 ft-ból lehet cserélni.
2015. szept. 28. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:
régi laptoppal nem érdemes törődni nagyon ha elromlik,ha 6-7 évnél idősebb akkor már a kukában is találsz olyasmit (legalább is magamból kiindulva :D elég sok laptop fordult már meg nálam meg van is egy pár amit használok)
2015. szept. 28. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Pár száz forintból lehet cserélni....

Mondja, aki még életében nem tette meg.

Régi gép, öreg műanyag, a kis összepattintó fülecskék törhetnek mint a ropi. Végtelen óvatosan kell hozzányúlni. Némely gépben azért olyan aberrált módon el van varázsolva a szalagkábel, annyira szét kell szedni a gépet, mint ha a seggeden keresztül akarnál fogat húzni.

Szóval pár száz forint. Meg lehet rendelni ebayről, egy-két ezer forintért itt van. Egy gépet szétszedni, összerakni kábel cserével együtt egy óra alatt megvan.

Erre jön a többi járulékos dolog: helyiség, eszközök, munkadíj. AZ egész több, mint amennyit a laptop ér. Nem vertek át.

Kedves párszáz forintos, jösssz hozzám dolgozni párszáz forint rezsióradíjért? Amiből még levonom a TB-det, SZJA-dat, a helyiség rezsijét... maradna neked vagy száz forint. Tényleg életszerű napi ezresért dolgozni.

2015. szept. 28. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem 800 ft volt a cseréje és én magam csináltam, nem egy nagy kaland, ne lássunk már mindenben ekkora kínt.
2015. szept. 28. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Magad csináltad? De jóü, te vagy az emberem, szeretsz ingyen dolgozni. Mikor kezdesz, a bért már megbeszéltük...
2015. szept. 28. 22:49
 8/8 anonim ***** válasza:
IBM Thinkpad 14 évet élt nálam, de nem volt alkatrész, azért adtam el néhány forintért. Ha van hozzá venti...
2015. szept. 29. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!