MrRobix kérdése:
Mélynyomo 2 hangfallal?
Figyelt kérdés
Összelehet kötni 2 passziv hangfalat egy passziv melynyomoval, erositore ??? Vagy kulon erosito kell a melynyomonak ? Vagy egy hangfal,melynyomo 1 erositovel,vegfokal,vegerositovel . Melyik jo es hogyan oldhato meg ?2015. szept. 27. 13:43
1/2 anonim válasza:
Én is már sokat gondolkoztam ezen, de sajnos nem megy. Egy erositore 2 végfokkal 2 hangfalat kotsz, vagy egyet hídba. A ketto egybe nem megy, én még nem próbáltam, de nem is tervezem, nem akarok semmit elfustolni. Tehát hogyha van egy erositod 2 vegfokkal, rakotod a 2 hangfalat és szerzel még egy erositot a mélyládához, vagy fordítva, tehát a mélyláda kapja az erosítot és a 2 hangfalhoz kotsz még egy másikat. Hány wattosak a cuccok?
2/2 anonim válasza:
Ez a 2.1
Nézz utána jobban a neten a 2.1-es erősítőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!