Aki frissitett ios9-re neki is csinálja ezeket a dolgokat?
Érezhetön hamarabb lemerül a telefon, néha nagyon belassul, néha akadozik, magátol kilép egy alkalmazásból,nagyon melegszik pár perc játék után.
Másnál is előfordulnak ezek a dolgok?
Ja és iphone 6 on csinálja ezeket
És most látom hogy rossz kategoriába irtam
Pont hogy az ellentéte van nálam és sok ezer felhasználónál, nézd meg a többi ilyen fórumra írt válaszokat, a legtöbb ember dicshimnuszokat zeng, hogy végre, hogy ez kijött. Nekem tényleg gyorsabb és sokkal lassabban merül! Szerintem tudom, mi a helyzet nálad. Az, hogy olyan appot szedtél le, ami gyilkolja az akksit. 3D-s valami, nekem is volt ilyen, ha nem zártad be "erővel", akkor éjjel 0%-ra merült, holott 50-55%os töltöttségen volt.. Sajnos attól meg kellene szabadulnod, vagy valami más olyasmit letölteni, hidd el, eszi a telefont, és az akasztja és az okozhatja a problémát.
ja nekem is i6, és nagyon sok éve iOS-es vagyok, van kis tapasztalat.
@2
Igen, magyar fórumokon valóban. Megnézel egy Macrumors-t vagy Reddit-et és már el is nevezték "lag gate"-nek.
Bár én csak iOS 5 óta vagyok benne az almás ökoszisztémában, de eddig egy rendszeren se tapasztaltam azt, hogy egy rohadt app megnyitás közben belaggol az animáció. Az akksi idő valóban javult (legalábbis nálam).
Először azt hittem, hogy csak azért, mert nem mai a telom (5S, 6-ra nem láttam értelmét lecserélni), de nem, 6 meg 6 Plus-ra is sokan panaszkodnak.
Nagyon megoszlanak a vélemények, valakinél jó, valaki az ablakon dobná ki a készülékét.
Kérdező, amivel kicsit tudsz javitani a dolgon:
- Beállítások, Általános, Spotlight -> minden kikapcs
- Beállítások, Általános, Kisegítő lehetőségek, Kontraszt Növelése, Kacsold be az átlátszóság csökkentését
- Beállítások, Általános, Alkalmazás frissítés a háttérben, kikaps
- Beállítások, Általános, Handoff és javasolt alkalmazások -> mindkettő kikapcs (ha Mac-ed van a Handoff maradhat)
Így kapásból ezek jutottak eszembe, bár szégyen, hogy sz@rakodni kell ezzel, csak, hogy egy használhatóbb rendszert kapj.
Steve élne még mekkora pofont lekeverne Timnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!