Melyiket vegyem meg? Modecom FreeTab 8025 vagy Asus VivoTab 8? Az emagról hallottam rossz dolgokat, és onnan félek rendelni, viszont az asus máshol nagyon drága nekem. Mi a véleményetek?
2015. jún. 22. 16:52
1/2 anonim válasza:
Most komolyan mit hallottál az emag-rol ?
Asus vedd meg szerintem, mert az Asus egy jó márka.
Ha az emag-rol rendelsz akkor másnap házhoz jön ingyen és ott lehet jobban fizetni.
UI:Az ASUS-t vedd meg ;)
2/2 anonim válasza:
Szerintem meg a modecom tabletet vedd meg, de ne a media marktban hanem a land computernél,mert ők a forgalmazók és olcsóbb. Az emagról már kb. 1.000.000 ft értékben vásároltam és egy rossz szavam nem lehet. Gyors lehet utánvéttel fizetni és a garanciális üggyel sem volt baj ja és még olcsóbb is mint a konkurencia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!