Hogyan tudnék összekötni 2 db.5.1-es hangfalszettet? Bővebben lent
Figyelt kérdés
mindkettőnek olyan bemenetei vannak, hogy:
- Külön színekkel jelzett végű hangszóró bemenetek
- és 3-3 db. piros-fehér bemenet a dvd és 5.1 közé
2010. márc. 13. 14:21
1/4 anonim válasza:
sehogy.. amugy minek akarod osszekotni?
2/4 anonim válasza:
Miért ne lehetne.Ha úgy akarja ahogy értelmezem(persze lehet hogy rosszul értelmezem)akkor mind a kettőnek beköti a bementet és egy gyűjtőbe dugja őket.Pl.:nekem is van 2 erősítőm ami össz.1 3,5-ös jackról megy.De az erősítőknek RCA a kimenetük.Van 2 RCA,RCA--->3,5 jack kábel és ez az egész egy 3,5jack--->3,5jack.3,5 jack-ba van dugva.És egy helyről kapja a jelet.Persze ha így gondolta.Mert ha azt hogy összeadódjon a teljesítmény akkor egy erősebb erősítő kell.
3/4 A kérdező kommentje:
lesz egy házibulim és a haverom áthozza az 5.1-ét, és nekem is van egy. És hogy meglehetne azt csinálni, hogy számítógépről sorba kapcsolom a 2 db. 5.1-est és az lenne a cél, hogy 10.2-t kapjunk.
2010. márc. 15. 22:11
4/4 anonim válasza:
Szerintem a sima stereonál is sz@rabb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!