Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 80 ezer forintig milyen aktív...

80 ezer forintig milyen aktív mélyldákat ajnlotok?

Figyelt kérdés

20 négyzetméteres nappaliba kellene.

[link]

Esetleg egy ilyen?

Segítséget előre is köszönöm :)

2015. szept. 15. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a füle és a célt sem írtad le, mi lenne.

Házimozihoz szeretnéd vagy zenéhez kiegészítőnek?

Mi a többi elem?

2015. szept. 15. 17:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Zenéhez kellene elsodlegesen. Egy regi kenwood 5.1 es erositom van videoton kis hangfalakkal. Centerem sincs csak elol egy par videoton. Ami hez kéne valami jokis duborgés :)
2015. szept. 15. 18:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Majd lesz tobb hangfal is egyenlore csak egy pár van. A lényeg hogy nagyot szoljon a minoseg is fontos de a hangero fontosabb. Akár kis házibulira is használnám.
2015. szept. 15. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Wharfedale WH-S10E , Taga TSW-200 , ezeket talátam, érdemes figyelni az erősítő teljesítményt is :)
2015. szept. 15. 20:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) ez a magnat amugy nemjo? Mediaba 70 ert adjak. Ezért kerdezem a magnatot mert akkor vennek hozzá magnat centert es akkor legalabb a center es amely passzolna. A center 25 ezer ft. Köszönöm az eddigi valaszokat. :)
2015. szept. 15. 20:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat 75 ezer elirtam.
2015. szept. 15. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Ekkora összegekben én nem Magnatban gondolkodnék.

Klipsch r12sw

30-al drágább, de ez bealázza.

2015. szept. 15. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Igazából biztos jó lehet a magnat is, nagyobb membrán felület, talán érzékenyebb is. Viszont gyenge az erősítő része egy ekkora hangszóróhoz több erő kell. Azért gondoltam a wharfi-ra mert ott azért erő is van, mégha kicsit kisebb is a membránja.

Találtam még egyet [link] viszont ebből még akár kettőt is vehetsz ha szereted a mélyet, lenne két 10" - 25cm-es subod ennyiért.

Centernél inkább az átvitel része a fontos, magas-sugárzó mindenképp legyen. Taga TAV 806C ami menne talán ehhez a mélyhez. :)

2015. szept. 15. 21:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. szept. 16. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!