Többször írható CD létezik, vagy csak mind egyszer írható?
Létezik dvd rw lemezek amik többször írhatóak.
De nem a végtelenségig.
Addig írhatod újra, ameddig össze nem karcolódik vagy le nem kopik az adathordozó réteg, legalábbis nekem így volt.
Ma már nincs értelme ilyen használni, már elfogadható áron kapható 8 gigás vagy nagyobb pendriver
A Wikipedia szerint az újraírható CD (Compact Disc-Read/Writable, CDRW) kb. 1000-szer írható újra:
"CD-RWs also have a shorter rewriting cycles life (ca. 1,000)"
Újraírható DVD esetén is hasonló a helyzet:
"According to Pioneer, DVD-RW discs may be written to about 1,000 times before needing replacement "
Elvileg a BD-RE (Blu-ray Disc Recordable Erasable) is annyit bír a specifikációk szerint meghatározott tesztminimum alapján:
Aztán gyártója/tárolási körülménye válogatja...
A fejegység esetleg nem Bluetooth-kompatibilis? Mert akkor esetleg lehetne rá hangot küldeni.
Milyen autóról/fejegységről van szó?
Én inkább az FM transmittert ajánlom, már pár ezerért kapható. [link]
Úgy működik, hogy az általa lejátszott zenét beállított rádió frekin sugározza, és azt a megfelelő frekvenciára állított autó rádió veszi.
Szintén Suzuki Swifthez vettem, az lejátszik zenét usb-ről, memória kártyáról, illetve ha pl mobilon benyomok zenét azt meg audio kábellel szintén rá tudom dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!