Xbox FANOk! Kis képhiba. Kábel lehet, vagy végét járja a box?
Figyelt kérdés
Tegnap szereztem használtan. Összedug stb bekapcs. ok kép szép.
DE.
Amikor total fekete a kijelző...tehat pl indít valamit, vagy a jatekban betölt es elsötétul par masodpercre, akkor olyan mintha függőleges szurkésebb árnyalatu csakok lennének a kijelzőn...kb 3 cm széles oszlopok.
Bealításokba nem kutattam még....Csak félek, hogy bevásároltam..:/
a tv egy 60 as philips zsír új...egy másik boxot is rádugtam azzal hibátlan! nincs ilyen baj!
Játék közbe mikor színes a kijelző NINCS ilyen. Gyönyörű élénk! Éles! nem homályos, nem szaggatnak a játékok..teljesen jó!
HDMI kábellel van öszekötve!
2015. szept. 11. 13:20
1/1 anonim válasza:
Xbox Support H-P:09-17 óráig tel:06 80 018 590 (a telefon ingyenes) Hívd őket bizalommal nagyon rendes segítőkész csapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!