Tönkrement a tv-m 10 nap alatt?
Figyelt kérdés
10 napja vettem egy LG 42LA660S típusú led tv-t, de ma ahogy bekapcsoltam 2 percig az egész képernyő szürke csíkos volt percekig, csatornaváltásnál se moccant, de a hang oké volt. Ezután visszajött a kép, de maradt három függőleges csík a képernyőn, ami háttérszíntől függően látható. Most vihetem vissza akkor?
2013. okt. 12. 20:02
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy csak be kell hangolni, beállítani.Vagy valami csatlakozást megigazítani.De javaslom mindenképp próbáld ki azt is, hogy átteszed másik helyre!
2/4 anonim válasza:
Hát sajna igen, mindenképp vidd vissza. blokk, gari meg van?
3/4 A kérdező kommentje:
Miért segítene az ha átraknám? Eddig minden oké volt pedig közvetlenül mellette van a PC-m is plusz az erősítő.
Persze, még a doboza is megvan.
2013. okt. 12. 20:08
4/4 anonim válasza:
És az erősítő, pc jól működik ott?Ha igen, akkor valószínű jobb ha visszaviszed a Tv-t.Ha a többi eszközzel is baj van, egy próbát megér, hogy átrakd őket, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!