Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez jó fényképező, vagy mit...

Ez jó fényképező, vagy mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

[link]

Erre gondoltam, ennél többet nem tudok rászánni, ez is a fele fizumba kerül. De ha ajánlotok másikat ami jobb azt sem bánom.

Itthoni gépnek kell, fényképezgetni ezt-azt.

2010. márc. 12. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Én hasonló kategóriában inkább Fujifilmet (nekem is az van igaz nem ez a kategória) vagy kis Panasonic Lumix ot.
2010. márc. 14. 15:32
 2/3 anonim válasza:
Szerintem még gyűjteni kéne kicsit, és nem kompakt gépet kell venni. Sokkal jobbak a kicsit komolyabb gépek, és akár alacsony árkategóriában is lehet már találni. Nekem fujifilm finepix s5600 van, igaz ilyet már csak használtan lehet venni, de nagyon jó gép.
2010. márc. 14. 15:44
 3/3 anonim válasza:

Nem azért , hogy hurrogjak de ha otthoni gépnek kell csak ezt-azt fényképezni miért veszel ilyen drágán?

a 3-4 megapixeles gépek is teljesen tökéletesek. Jó nekem nem olyan van mostmár , de az unokatestvéremnek egy 4 megapixeles gépe van és nem homályos a kép semmi baj nincs vele! Ha a fele fizud is rámegy akkor vegyél picit olcsobban. Ezek a gépek hónapról hónapra olcsóbak. Én kaptam 3 évvel ezelött egy 4 megapixelest 24-E ért. és semmi baj nem volt vele (míg le nem elytette az idióta haverom, ezért kapta, egy ujjat) Ha az 3 évvel ezelött 24E volt akkor most biztos 19-18E között van. Ennyi az egész! Röktön az emberek arra mennek , hoghy milyen jó mert szines, meg dicsekedhet vele. Ha nincs pénz akkor el kell fogadni.

de te tudod, b_zd el rögtön a fizud felét! :S

2010. márc. 15. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!