Ez jó fényképező, vagy mit ajánlanátok?
Erre gondoltam, ennél többet nem tudok rászánni, ez is a fele fizumba kerül. De ha ajánlotok másikat ami jobb azt sem bánom.
Itthoni gépnek kell, fényképezgetni ezt-azt.
Nem azért , hogy hurrogjak de ha otthoni gépnek kell csak ezt-azt fényképezni miért veszel ilyen drágán?
a 3-4 megapixeles gépek is teljesen tökéletesek. Jó nekem nem olyan van mostmár , de az unokatestvéremnek egy 4 megapixeles gépe van és nem homályos a kép semmi baj nincs vele! Ha a fele fizud is rámegy akkor vegyél picit olcsobban. Ezek a gépek hónapról hónapra olcsóbak. Én kaptam 3 évvel ezelött egy 4 megapixelest 24-E ért. és semmi baj nem volt vele (míg le nem elytette az idióta haverom, ezért kapta, egy ujjat) Ha az 3 évvel ezelött 24E volt akkor most biztos 19-18E között van. Ennyi az egész! Röktön az emberek arra mennek , hoghy milyen jó mert szines, meg dicsekedhet vele. Ha nincs pénz akkor el kell fogadni.
de te tudod, b_zd el rögtön a fizud felét! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!