Szernék egy új fényképezőt,magam fizetném,szóval valami olcsó kéne,nem kell hogy a legújabb kiadású legyen,csak tényleg jó képeket csinálhassak vele.
2010. nov. 23. 17:57
1/8 anonim válasza:
Mondj árat, az dönti el.
2010. nov. 23. 18:27
2/8 anonim válasza:
Csakis Panasonicot.Az ÖSSZES többi fényképezőbe be van építve egy mechanizmus ami a gari idő után tönkreteszi.pl.:figyeli az elkészített fényképek számát,beraknak a műanyag fogaskerék mellé egy vasat,és amikor elérte azt a számot akkor azt jobban meghatja,és a többit ledarálja,vagy lehet,hogy valami chipbe van ez belerakva.ha megakarod ezekután javítani azt csak szervízben lehet több 10ezer forintért.nekünk is így romlott el a fuji-nk,kiírta,hogy fókusz error,és vége.EZT NEM CSAK ÉN MONDOM,AZ ÖSSZES FÉNYKÉPEZŐGÉP SZERELŐ EZT ÁLLÍTJA. A panasonic kicsit drága,de megéri,mert legalább emiatt nem megy tönkre.
2010. nov. 23. 18:29
3/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyire van köze a paranoiához, de én most megkérdeztem 2 ismerősömet is akik szervizelnek és semmi ilyesmiről sem tudnak. Megmutattak nekem pár DSLR gépet, pár kompaktot de egyikben sem találtunk ördögi fogaskereket :). Tulajdonképpen az én Canon gépem már régen túl van a garanciális időn de még semmi baja nem volt. Vagy ott az ismerősöm HP R817-es fényképezőgépe és már évek óta kifogástalan. Mondanál pár típust amik alapján tanúja lehetnék az általad említett dolognak?
2010. nov. 23. 20:02
4/8 anonim válasza:
bocs módosítom.Van erre példa,és bizonyos márkák bizonyos gépeiben(vannak kivételek)van ilyen. :( a fuji s-nemtudomhanyasban 100%
2010. nov. 23. 20:36
5/8 A kérdező kommentje:
6éves a fényképező,a garancia ideje régen lejárt,de mostanában ki ki kapcsol,meg gyorsan leszívja az elemet..:S
olyat szeretnék ami ténylegesen jó képet csinál,és van benne elmozdulás gátló(bocsi de nem tudom mi a szakszerű neve..:S),és hogy a vakuja is jól működjön(mert az enyémben elromlott..) az hogy milyen színű meg,hogy érintős e nem számít,lehet akár olyan is ami már régen a piacon van szóval nem a legújabb gépek érdekelnek.
köszönöm az eddigi válaszokat:)
és lehetőleg 20 alatt legyen.
2010. nov. 23. 20:50
6/8 anonim válasza:
Az alsó kategóriás kompakt gépeknek kb 6-7 év az üzemideje, azok ennyire jók. De ez nem a gonosz multik beépített alvó funkciója, egyszerűen csak gyenge minőségűek. Azt minden esetre most megmondom, hogy 20.000 Ft alatt nem fogsz normális fényképezőgépet venni.
2010. nov. 23. 22:12
7/8 anonim válasza:
20 ezer alatt nem kapsz jó gépet.
Vannak szar gépek (műanyag kompaktok 30 alatt), amik hamar kidöglenek, mert szar minőségűek. És vannak jó minőségűek, pl. van egy Nikon kompaktom, ami már 10 éve megy és egy Canon tükrös gépem, ami szintén. Ördögi tönkretevő szerkezet egyikben sincs...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!