Szép napot! 2 75 wattos autó hangszóróból hangfalat?
Akkor kell nekem egy erősítő, amire milyen módon tudom rákötni a hangszórót? És mekkora erősítő kell?
Bocsánat tényleg, de nem nagyon értek hozzá, és a környéken nincsen senki aki megtudná csinálni.
Az összekötés egyszerű dolog, ugyanis a hangszórón is van két saru (+ és -) és az erősítőn is van két saru, bikábelezhetőnél 4, itt külön van választva a magas és mély hang, a szűrű az erősítőben van.
Veszel hangszórókábelt, megblankolod és bekötöd, semmi extra.
A hangszóró már más tészta, hogy mekkora doboz kell neki, semmi TS paramétert nem találok róla, mert alapból nem dobozba szánták, hanem ajtóba.
Papírdobozba vágj lyukat és tedd bele, hallgasd meg, neked hogy a legjobb, aztán valami hasonlót készíts MDF lapból, ennek a hangszórónak felesleges drága anyagokat használni.
Egy használt régebbi 2x20 watt körüli erősítő szerintem bőven elég hozzá, csak tudja a 4 ohmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!