Mi lenne a legjobb választás hangszóróból, Golf 3-asba az első ajtókba?
Badattitude
ne szédítsd már a kérdezőt,még hogy somogyi.
a somogyi soha nem gyártott értelmes hangszórót se erősítőt se semmit,egy rakat sz ar az egész.
nem tudom hogy ültél e már olyan autóban amiben normális hifi van /nem hangnyomásos kocsira gondolok/ de valószínű hogy nem mert akkor utána nem bírnád hallgatni a somogyit.
kérdező
audio system mx165 lesz a te szetted.
lehetőleg az ajtókat szigeteld,hanno protecto-t ajánlom rá.
Köszi eme kimerítő riszát de nem kell mester szakácsnak lennem hogy megmondjam hogy az étel nem jó ízű.
Nem építettem sem szórót sem erőt de hallásom az van nekem is.
Nem tudom mit értettél félre,nem a hallásodat szóltam le hanem azt ísrtam hogy ezek szerint nem hallottál még jó rendszert,azért ez nem ugyan az.
Amit ajánlottam nem pusztán saját véleményem,autó hifi szakmai fórumon is megkérdezheted és vagy ezt vagy a hertz dsk-t fogják ajánlani ott is.
Egyébként fura hogy mély hangokról beszélsz de ajtó szigetelést meg sem említed.Anélkül meg senki ne várjon mélyhangokat ajtóba épített mélyközéptől de ezt biztosan te is tudod hisz profivagy építésben.
Üdv.
Nem túl egyszerű, lényegében a legfontosabb a meghallgatás lenne, ami a te fülednek kellemes. Nem határolódok el a somogyitól, mert van akinek ez tetszik, szóval nyugodtan hallgassa. De ott is van egy lépcső, nem mindegy, hogy mit veszel egy 3 utas autóhangszóró párt pl 7-9ezerért, vagy egy első szettet 20ezerért. És itt jön képbe a márka, 20 ezerért már meggondolnám, megfontolnám mit veszek. De a nagy kérdés, miért vegyek pont SAL-t mikor kaphatok : Pioneer , Renegade , Impact , Clarion , Kicx , JBL , Hertz , ALPINE -t sorolhatnám.
Terhelhetőség, érzékenység, minőség talán a hangsúly a legutolsón van. Tehát hiába veszel minőségi hangszórót, ha a fejegység a gyenge láncszem, de ugyanez igaz az erősítőre, és a mélyládára is.
Én ezeket tudom ajánlani:
Kicx STC-6.2 , drágábban :Hertz DSK 170.3
Ezzel a Hertz-el szerelembe estem. Nagyon jó véleménnyel vannak róla, ahogy olvastam.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!