Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen tv/lejátszó-t vegyek?

Milyen tv/lejátszó-t vegyek?

Figyelt kérdés
1. Nő vagyok és tök h.lye a gépekhez. Szóval szeretnék netről töltött filmeket nézni tv-n. Próbáltam netről okosodni, de csak számomra teljesen kínai csatlakozókról és felbontásokról stb. írnak a fórumokon. A kérdésem: vegyek 1 alap tv-t és hozzá 1 (milyen?)lejátszót, vagy vmi ,,okos" tv-t? A cél: usb-ről (pendrive) tudjak filmeket nézni, a pc-n megtalálható formátumok nagy részét játsza le (mkv jó lenne). Milyen ,,kulcsszavakat" figyeljek keresés közben (mi legyen meg a lejátszóban mindenképp)?
2015. aug. 26. 17:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni: kb 50-60 ezer a limit, új legyen, ha tv nem fontos a blu-ray és a 120 cm :)
2015. aug. 26. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát ennyiért tv-ből ne számíts olyan hű de jóra, legfeljebb a Philips 22PFH4000 az egyetlen, amit ajánlhatok filmnézésre, de attól se várj sokat!

Ha viszont blue-ray lejátszó mellett döntenél, akkor a Panasonic DMP-BDT460 az ajánlatom, az viszont nagyon szuper ebben a termékkategóriában, egyedül talán felvenni (műsort rögzíteni) nem lehet vele, de azon kívül...

2015. aug. 26. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Semmi köze az okostévének a médialejátszáshoz, az egy igazából semmire sem jó dolog, csak ezzel próbálják eladni az újabb tévéket.

Egy sima 32 inches tv kell neked:

pl ez: [link]

plusz médialejátszónak egy Asus O!Play Mini

2015. aug. 26. 19:00
 4/7 szántóvető ***** válasza:
45%

nem értem mi a baj a tv-k médialejátszó funkciójával.konvertáló progiból bőven van választék,divx formátumra át lehet konvertálni a filmeket és akkor egy ilyen tv-n meg lehet nézni őket. [link]

szerintem sokkal kényelmesebb pendrive-on filmet nézni mint asztali lejátszón.de van jobb tv is csak az nem 60e,én inkább ilyet vennék [link]

2015. aug. 26. 19:29
 5/7 A kérdező kommentje:
A konvertáló progival az a baj, hogy le kell töltenem vagy 6 félét, mire valamelyik beválik. Nekem csak annyi a szerény kívánságom, hogy letöltöm-> fel a pendrive-ra-> nézem a tv-n. Aztán, hogy ez most okos tv, vagy blu-ray lejátszó, nekem teljesen mindegy. Csak annyi a kritérium, hogy az mkv-t felismerje.
2015. aug. 27. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Amiket ajánlottam, elvileg mindkettő felismeri az mkv-t!
2015. aug. 27. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:
A blu ray lejátszós képesek az mkv lejátszására
2015. aug. 27. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!