Milyen tv/lejátszó-t vegyek?
Hát ennyiért tv-ből ne számíts olyan hű de jóra, legfeljebb a Philips 22PFH4000 az egyetlen, amit ajánlhatok filmnézésre, de attól se várj sokat!
Ha viszont blue-ray lejátszó mellett döntenél, akkor a Panasonic DMP-BDT460 az ajánlatom, az viszont nagyon szuper ebben a termékkategóriában, egyedül talán felvenni (műsort rögzíteni) nem lehet vele, de azon kívül...
Semmi köze az okostévének a médialejátszáshoz, az egy igazából semmire sem jó dolog, csak ezzel próbálják eladni az újabb tévéket.
Egy sima 32 inches tv kell neked:
pl ez: [link]
plusz médialejátszónak egy Asus O!Play Mini
nem értem mi a baj a tv-k médialejátszó funkciójával.konvertáló progiból bőven van választék,divx formátumra át lehet konvertálni a filmeket és akkor egy ilyen tv-n meg lehet nézni őket. [link]
szerintem sokkal kényelmesebb pendrive-on filmet nézni mint asztali lejátszón.de van jobb tv is csak az nem 60e,én inkább ilyet vennék [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!