Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Windows 7-en nem lehet átállít...

Windows 7-en nem lehet átállítani a fényerőt a linux miatt. Help?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy telepítettem a Windows 7-re a Linux Mint 17-et és a Linux Mint 17-en magától lement a fényerő olyan szinten hogy alig lehet látni, és nem volt opció hogy átállítsam. Interneten is megnéztem de egyetlen helyen sem találtam megoldást. Visszaraktam a Windows 7-et de még telepítés előtt észrevettem hogy a BIOS-ban is a fényerő a lehető legkisebben van, ugyanúgy mint a Linuxon. Telepítés közben is lent volt a fényerő. Na jólvan gondoltam átállítom majd telepítés után a vezérlő pultban de nem találtam. Valószínű az a (nem használhatok trágár szót) linux valamit átállított a gépen. Ahogy ezt a kérdést is írom még mindig full sötétben vagyok. Valaki tudna segíteni??

2015. aug. 23. 16:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs. Ugyanarra a partícióra tetted? Hogy érted, hogy windows 7-re? ilyen nincs.
2015. aug. 23. 16:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy mielőtt feltettem a Linuxot előtte win7 volt rajta de formáztam is. És azért is váltottam le mert valószínűleg rosszat töltöttem le, vagy rosszul telepitettem de a fényerővel nem babráltam.
2015. aug. 23. 16:15
 3/13 Bob the builder ***** válasza:
Ez valami teljesen más lesz mert linux nem állítja át a fényerőt. Bioszban nem tudod állítani ?
2015. aug. 23. 16:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom:( Esetleg más megoldás??
2015. aug. 23. 16:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Mármint nem lehet átállítani.
2015. aug. 23. 16:55
 6/13 A kérdező kommentje:
Megoldottam. Csak egy Nvidia videókártya drivert kellett feltenni, és megjelent a fényerő változtató sáv.
2015. aug. 24. 11:20
 7/13 Tom Benko ***** válasza:
Szóval akkor mégsem szaralinux? :D
2015. aug. 24. 14:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Windows 7-en jelent meg a sáv. A linuxot ráhagytam mert aligha sikerült telepíteni. Egyszer olyan lassú volt hogy csak az installer elindítása fél órába telt, máshol meg hibát írt ki, vagy hasonlók.
2015. aug. 26. 18:39
 9/13 Tom Benko ***** válasza:

Szóval a Linux esetén egyszerű PEBKAC? A fényerőállítás általában az energiakezelőnek szokott része lenni, sokszor hozzárendelve a megfelelő billentyűkombinációt is. A te gépeden (gondolom valami laptop vagy notebook), úgy tűnik, a BIOS eleve hozzárendelte ezeket, és ez alapján állította be.

A lassúság eléggé furcsán hangzik, mi terheli a processzort és a memóriát?

2015. aug. 27. 07:43
 10/13 A kérdező kommentje:
Semmi nem terhelte. Az egész gép asszem formázva volt. És igen, laptopot használok, csak sajnos a billentyűzetét le kellett csatlakoztatni és mivel azt nem tudom nyomkodni hogy fényerőt állítsak vele, a külön billentyűzeten meg nem lehet fn gombokat használni, így nem tudtam átállítani.
2015. szept. 8. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!