Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tabletről?

Figyelt kérdés

Jó reggelt mindenkinek!

Mi a véleményetek a Lark Ultimate 8i WIN tabletről?Érdemes megvenni?Kibírná legalább 1-2+ évig?Megbízható?Van valakinek valami tapasztalata róla?

Ezekre használnám leginkább:

-Skyp

-Néha Fröccsbukk

-Film

-Néha játék

-PDF olvasás

-Gép használatát kiváltani vele (laptopot nem akarok venni)

2015. aug. 21. 10:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy lutri az egész és vegyek normálisabbat?
2015. aug. 21. 10:37
 2/4 Neuhauser László ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ez éppen jó, de én szemnély szerint nem gondolkodás nélkül kerülném az ilyen noname-eket

Sőt, én még az ATAB, AKAI és MyAudio - t is kerülöm - sok a rossz tapasztalatom velük

2015. aug. 23. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem jó, kevés a ram és a belső tárhely, nem lehet kiváltani vele a laptopot
2015. aug. 23. 18:33
 4/4 anonim ***** válasza:

25ezer körül sok jót hallottam az Allview WI7- ről, ehhez nagyon hasonló cucc. Amúgy az Asus w8-as tabletja 60k körül van már, az van rokonomnak karácsony óta. Lehet róla jatszani is, pl nfs.t vagy cod2-t szokott... De mar a GTA SA-t is tesztelte rajta es ment szepen...

En amit magamnak kinéztem, az az Allview WI10n Pro. Specifikációi alapján rendben van, 2in1 eszköz, 60-ert mar rendelhető, 2gb RAM es a billentyűs lapján van rendes usb is, a Bluetooth is fontos, hogy egeret is csatlakoztathassak hozza. De ez utóbbi tabrol semmit sem tudok a googlben levokon kivul... Rmelem jo cucc :)

2015. aug. 29. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!