Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tabletről?

Figyelt kérdés

[link]

Főleg az érdekel,hogy a Full HD kijelző mennyire terheli le?Elméletben az Intel Atom nem melegszik (úgy hallottam),de nekem a 2 magos verzióval volt szerencsém windows mellett,nagyon lassú volt,és nagyon forró...Teljesítményileg megközelíti Androidon egy Snapdragon 800 teljesítményét?Esetleg ugyanebben az árban jobb tablet?

2015. máj. 6. 17:11
 1/7 Kpeti563 válasza:
iPad Mini szerintem a legjobb választás:)
2015. máj. 6. 17:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik az IOS,de androidos berkekben keresek tabletet..Iphone 4S meg Macbook Pro elég Almának.Most valami "olcsóbb" tabletet keresnék,és ez tetszett meg,csak nem tudom mennyire jó.
2015. máj. 6. 17:32
 3/7 Kpeti563 válasza:

Figyelj akkor Samsung Galaxy tab 3.

Nekem van egy az eladó ha kell (7 colos)

2015. máj. 6. 18:33
 4/7 kérdező.. ***** válasza:
A tab 3-t meg ne vedd.Laggol,fagy semmit nem visz.
2015. máj. 6. 19:46
 5/7 Kpeti563 válasza:
Nekem ipadom van
2015. máj. 6. 19:54
 6/7 kérdező.. ***** válasza:
Nem neked mondtam,hanem a kérdezőnek,hogy meg ne vegye a használt tabodat...
2015. máj. 6. 20:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de Samsung van pár ismerősömnek,nincsenek megelégedve vele,így nem nagyon merek venni.Ezt a Lenovo-t azért néztem ki,mert gépekben nagyon megbízható,csak az Intel Atom teljesítményét nem tudom hova tenni.
2015. máj. 6. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!