Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Prestigio tabletemet szeretném...

Prestigio tabletemet szeretném életre kelteni. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Prestigio multipad 2 pro duo 7.0 tabletem van. A garanciája már lejárt de még garanciásan is volt ilyen problémával a szervizben.

A kezdőképernyőn kivül (THE ART Hi-Tech) semmi más nem jelenik meg rajta.

Nem tudok eljutni odáig hogy a recovery menü jelenjen meg rajta. Hiába nyomom a hanger

2015. aug. 20. 13:32
 1/1 A kérdező kommentje:

Bocsánat a laptopom is kb olyan jó állapotban van mint a tabletem. A félbehgyott mondattal már ki is irta a kérdést.

Tehát folytatom: hiába nyomom a hangerőszabályzót és a bekapcsoló gombot egyszerre majd engedem el ha bejön a kezdőképernyő nem jutok ennél tovább sehogyan sem.

Mit tegyek ! (már kérdőjelem sincs :) )

Persze tudom, hogy szerviz, de nagyon nincs pénzem, s szerettem volna házilag legalább egy rezetelésg eljutni.

S a gyári értékek ujrabeállításával gondoltam hátha ismét működne.

Persze nagyon kezdő vagyok, de gondoltam ha a menüig eljutok onnan csak elboldogulok.

Merthogy fogalmam sincs mennyibe kerül a szervizben egy szoftverfrissítés, de biztos nem olcsó (nekem!)

Kérlek, segítsetek!

2015. aug. 20. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!