Prestigio tabletemet szeretném életre kelteni. Tudnátok segíteni?
Prestigio multipad 2 pro duo 7.0 tabletem van. A garanciája már lejárt de még garanciásan is volt ilyen problémával a szervizben.
A kezdőképernyőn kivül (THE ART Hi-Tech) semmi más nem jelenik meg rajta.
Nem tudok eljutni odáig hogy a recovery menü jelenjen meg rajta. Hiába nyomom a hanger
Bocsánat a laptopom is kb olyan jó állapotban van mint a tabletem. A félbehgyott mondattal már ki is irta a kérdést.
Tehát folytatom: hiába nyomom a hangerőszabályzót és a bekapcsoló gombot egyszerre majd engedem el ha bejön a kezdőképernyő nem jutok ennél tovább sehogyan sem.
Mit tegyek ! (már kérdőjelem sincs :) )
Persze tudom, hogy szerviz, de nagyon nincs pénzem, s szerettem volna házilag legalább egy rezetelésg eljutni.
S a gyári értékek ujrabeállításával gondoltam hátha ismét működne.
Persze nagyon kezdő vagyok, de gondoltam ha a menüig eljutok onnan csak elboldogulok.
Merthogy fogalmam sincs mennyibe kerül a szervizben egy szoftverfrissítés, de biztos nem olcsó (nekem!)
Kérlek, segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!