Mit fejlesszek a gépemben? Nem értek túl sokat hozzá.
Processzor: AMD: A8-6600K APU with Radeon(tm) HD Graphics 3.90GHz (4 mag-os)
Ram: 8GB (csak annyit tudok még róla hogy 2x4GB és kingston)
Videókártya AMD Radeon R9 270x 2 GB
Vinchester: nem tudom pontosan csak azt hogy HDD és 1 terrás (gondolkozom egy SSD-ben)
és kb 35-40 ezret szánnék rá és szinte csak játékra használom a gépet kb 2 hónapja vettem de már gyújtök a továbbfejlesztésre.
1-es vagyok!
Komolyan nem vágod a témát látom?!!Gondolom egyben vetted a gépet vagy nem?(WTF) Add el!
De most alapbol hiába veszel uj videokártyát is,mert ez már az R9 280X sem tudja kihajtani....Vehetsz bele ssd-t,de ha játékra használod semmi értelme.Max kicsit gyorsabb töltés,de Fps-t ezel ne várj!
Inkább ird le mire használod,milyen játékokat játszas,fogsz és majd agyalunk.szia
Igaz nem olyan rossz az az 270X!Haver Highon tolja vele Bf4 multit.
Igen amugy az Fx 6350 elörelépés lenne!De vedd csak az Fx 6300 olcsóbb,az elözönek csak magasabb az orajele.(ha használtan veszed,akkor amelyik az olcsóbb,nyilván az alap lesz az,vagyis az Fx 6300)Egyébként 1080p játszas?
Egyébként akkor már uj lap is kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!