I love my bmx kérdése:

Milyen a MediaMarkt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Épp gondolkozom rajta hogy venni szeretnék egy saját laptopot a MediaMark-tol RÉSZLETFIZETÉSSEL!

És az lenne az 1.-ső kérdésem hogy:

tényleg 0 Ft kezdőrészlettel el lehet hozni?

2:Megbízható a MediaMarkt?

3:Jól bírják a készülékek?

4.A 10 honap törlesztési idő alatt NEM raknak rá valami plussz fizetni valót?

Kb ennyit szerettem volna megkérdezni.

Előre is köszi a válaszokat!.

2015. aug. 18. 07:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Pénz ügyileg megbízható.

Garanciálisan kevésbé. Főleg laptop téren.

2015. aug. 18. 07:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Laptopot ugyan még nem vettem ott, egyéb készülékeket (tévé, mosógép, stb.) már igen. Azok jól bírják, egy-két kisebb hibától eltekintve. Pl. a mosógép gumicsövét pár hónap után cserélni kellett, rádióban pár nap után kialudt az egyik izzó, de ez legyen a legnagyobb probléma velük. :)
2015. aug. 18. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi már vettünk ott laptopot, telefont, tévét, meg hűtőt is csak hogy a nagyobb tételeket említsem.

Még soha nem volt semmi gond. Garanciáztatni egyszer kellett, de mivel hivatalos gyártói garanciát adtak, így rögtön a gyártó szervizébe vittük a telefont ( Nokia Lumia ).

2015. aug. 18. 10:28
 4/7 A kérdező kommentje:

Értem,köszi a válaszokat!!!

És mèg azt hogy amire azt irták hogy 0 Ft önerővel el lehet hozni a készüléket abba tényleg nem kell belefizetni hogy el hozhasd?

2015. aug. 18. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:

attól függ, hány éves vagy ...

ha 30 felett felejtsd el.

engem múlt szombaton leöregeztek, meg lehülyéztek

2015. aug. 20. 15:20
 6/7 Trevor. ***** válasza:
Inkább ne vegyél semmit Media-ban. Extreme Digital, PCX, iPon ezerszer jobb és olcsóbb. És hitelre SOHA semmit ne vegyél.
2015. szept. 7. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 ez nem teljesen igaz.

Nagyon sok jó cucc van olcsóbban, mint máshol, de valóban érdeklődni kell. PCX és Ipon valóban megbízhatóbb, de én már vettem porszívót, villany borotvát negyed áron Mm-ban. Igaz laptopot még csak Ipon és Extrém Digital-ban bevettem.

Az, hogy a gyártóhoz viszed a megóvásárolt terméket és úgy érvényesíted a garanciát, azt jelenti, hogy a boltban nem érte meg visszamenni ezért. Mi visszamenntünk ezért és nem voltak hajlandóak foglalkozni az amúgy 2 hónapos laptoppal. Szóval MM is lehet jó választás főleg háztartási eszközök téren.

2015. szept. 8. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!