Milyen a MediaMarkt?
Sziasztok.
Épp gondolkozom rajta hogy venni szeretnék egy saját laptopot a MediaMark-tol RÉSZLETFIZETÉSSEL!
És az lenne az 1.-ső kérdésem hogy:
tényleg 0 Ft kezdőrészlettel el lehet hozni?
2:Megbízható a MediaMarkt?
3:Jól bírják a készülékek?
4.A 10 honap törlesztési idő alatt NEM raknak rá valami plussz fizetni valót?
Kb ennyit szerettem volna megkérdezni.
Előre is köszi a válaszokat!.
Pénz ügyileg megbízható.
Garanciálisan kevésbé. Főleg laptop téren.
Mi már vettünk ott laptopot, telefont, tévét, meg hűtőt is csak hogy a nagyobb tételeket említsem.
Még soha nem volt semmi gond. Garanciáztatni egyszer kellett, de mivel hivatalos gyártói garanciát adtak, így rögtön a gyártó szervizébe vittük a telefont ( Nokia Lumia ).
Értem,köszi a válaszokat!!!
És mèg azt hogy amire azt irták hogy 0 Ft önerővel el lehet hozni a készüléket abba tényleg nem kell belefizetni hogy el hozhasd?
attól függ, hány éves vagy ...
ha 30 felett felejtsd el.
engem múlt szombaton leöregeztek, meg lehülyéztek
#6 ez nem teljesen igaz.
Nagyon sok jó cucc van olcsóbban, mint máshol, de valóban érdeklődni kell. PCX és Ipon valóban megbízhatóbb, de én már vettem porszívót, villany borotvát negyed áron Mm-ban. Igaz laptopot még csak Ipon és Extrém Digital-ban bevettem.
Az, hogy a gyártóhoz viszed a megóvásárolt terméket és úgy érvényesíted a garanciát, azt jelenti, hogy a boltban nem érte meg visszamenni ezért. Mi visszamenntünk ezért és nem voltak hajlandóak foglalkozni az amúgy 2 hónapos laptoppal. Szóval MM is lehet jó választás főleg háztartási eszközök téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!