Nem passzol a fejegység a keretbe mit tegyek?
Eredeti rádió volt az autómban ami helyett vettem egy keretet amibe bemegy a fejegység, most vettem egy fejegységet és a keret süllyesztésébe nem megy bele a fejegység kerete a sarkai nagyok és nem illeszkedik bele. Mit tudok tenni? Fejegységhez lehet másik kisebb keretet venni vagy kicseréljem másikra?
PLEASE HELP!!!!!!!
most ezt nem nagyon értem.
igazából kettő keret van.
1. fém keret amit beraksz majd a kis fülegeket kihajlítva rögzítesz és ebbe csúsztatod bele a fejegységet.
2. műanyag autóspecifikus keret ami arra szolgál hogy az általában nem 1din méretű gyári rádió helyét kitöltse és helyet biztosítson az aftermarket fejnek.
ha az 1es keret nem jó akkor nem ahhoz a rádió márkához való,nem ott van a rögzítési pontja.
ha a második keret nem jó akkor érdekes az ügy mert elvileg ha jó keretet vettél akkor annak stimmelnie kell.
az 1.es keret nagyobb mint a fejegység hiszen abba csúszik bele.
tehát az 1.es keretet kell akkor elérni hogy bele férjen.
mivel a 2-es keret általában műanyag így az könnyen faragható.
kicsit szedj le belőle ha annyira passzos,ha nem is lesz olyan szép egyenes az sem gond mert a fejegységhez van egy díszkeret is ami elrejti az 1.es keret szélét is.
az majd takarja a faragott részt is.
tehát akkor a díszkeret ami nem megy bele,ezzel sokat nem tudsz csinálni,ha ilyen a fej gyári díszkerete akkor ilyen.
itt is olyan variáció van hogy max megfaragod,vékonyabbat nem hiszem hogy lehetne venni hozzá.
Igen én is erre a megoldásra jutottam.
Köszönöm a segítséget!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!