Milyen 10cm-es autóhangszórót vegyek?
Fejegység: MNC Phantom touch 4x40
Ötletek:Renegade RX42 / Ground Zero 4003X / SAL WRX 310
Olyan érdekelne ami : nem ovál, 3 utas, 10cm, és 10.000Ft-ból kijön legalább egy pár.
renegade,sal felejtős márka
3utast nem ajánlom
te esetedben kellene hátra egy nagy ovál amit egyébként soha senkinek nem ajánlok de 10cm-es hangszóró olyan harmatos lesz hogy én inkább be sem kapcsolnám,csendben utaznék.
főleg hogy ajtó nem igen lesz bitumenlapozva ha 10 a keret.
autóhifi teljesen más mint a szobai.
szobába rendes neki méretezett fa dobozba,jól elhelyezve tudnak jól szólni a 10cm-esek is.
autó az más,ott meghatározott helyre épülnek be,az ajtó belső légtere a doboza ami ráadásul vékony fémlemezekből és rajta egy csomó szerelő nyílás is van.
a gond az hogy autóban a 10cm-es nagyon nem fogja tudni lesugározni csak a középhangokat,egy gramm mélyebb hang sem fog jönni belőle.
tippem szerint kb 150hz alatt nem lesz kellő hangereje,nem fogod már alatta hallani.
magyarán erősen hiányos lesz a zene,nem lesz benne semmi melegség amit a mélyebb hangok adnak,nem lesz semmi lábdob.
ezért jó ha ilyen esetben mégis csak kerül hátra hangszóró ha már oda befér a nagyobb így ő tud neked adni kicsit alacsonyabb hangokat is.
persze azok a freeair beépítésű nagy oválok sem éppen váltnak ki nyomót de jobb mintha csak a 10cm-esek szólnának.
mivel én kicsit más vizeken evezek hifiben így nem nagyon tudom 10cm-esek közt mik a legjobb vételek de mondjuk a 10-es ár nagyon kevés így nem is marad sok minden.
a macrom egy elég jó márka,én az ő 10esét ajánlanám.Macrom M3S.41 MK2 11ezer forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!