Megéri megvenni egy új xbox 360 E gépet 250gb és rgh,85000Ft-ért?
Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 12:14
1/4 pocok16 válasza:
Nem emlékszem az oldal nevére, de ott 84.999 Ft volt teljes mértékig új állapotban, gta V- társaságában, szóval szerintem ne vedd meg. ( Azóta se vettem meg - hála istennek) És ha jól tudom az rgh azt jelenti hogy fel van törve, amivel online nem tudsz mit kezdeni!
2/4 anonim válasza:
Már 70 ezerét lehet venni újonnan 500gb-osat amihez még jár 2 játék + Gta 5, és az rgh miatt nem tudnál online játszani, de ha nem akarsz rá venni játékokat, és nem érdekel az online csak akkor éri meg szerintem az rgh, de szerintem ennyiért nem éri meg!
4/4 pocok16 válasza:
Nem is tudom, nekem az Rgh-s gépek nem nagyon tetszenek, de te tudod. Illetve az oldal tetején lévő gta-s Kiirás milyen khmm.. ócska? Bal oldalán nagy kezdő betűt nem ismernek? Ha már el szeretné adni az adott terméket, akkor ne ilyen összecsapással készítse, szerintem! Én a helyedben nem vennék rgh-s gépet mert nekem kellene az online rész is, ha már veszek egy xxxxx,- Ft-ért egy játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!