Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Gamer laptopban segítség?...

Gamer laptopban segítség? (több lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Laptop vásárlás előtt állok és szeretnék kérni egy kis segítséget. Még egy év van a gimiből, utána megyek fősulira és ezért gondolkozok mindenképpen laptopban. Fontos a hordozhatóság, mert ha pl veszek egy pc-t akk azt csak kb 2 havonta tudnám használni. Tudom, hogy a pc sokkal jobb ha játszani szeretnék, de nekem az utazgatás miatt csak laptop jöhet szóba.

Igények:

- Maximum 350.000 ft a keret

- Mindenképpen MATT kijelző (lehetőleg Full HD)

- Aránylag elfogadható hűtés

Még annyit, hogy a hordozhatóság alatt nem azt értem, hogy útközben is használnám, hanem hogy tudjam itthon is, a fősulin is vagy akárhol használni (tehát vinném sok helyre). Nem akadály a súlya (minzlt ami pl az Asus Rog G751 JY-nek van). Szóval nem 100%-ban játékra kellene, de azért örülnék ha menne rajta pl a GTA V (mondjuk mediumon). A hűtés nagyon fontos, mert találtam már olyan MSI gépet ami nagyon tetszett, csak a hűtése volt gyenge, szal már is kiszállt a versenyből.

i5-ös vagy i7-es procit ajánlotok? Azért gondolkodok az i5-ösben inkább, mert pl a Gta v-nek is elég az, valamint elvileg ezzel kevésbé melegszik a laptop, rásegítve ezzel a hűtés esetleges gyengeségére.

Szóval van valamilyen tippetek?

Ui.: Black Friday-en tervezem megvenni, csak még nem tudom h hol, mert eddig a laptop.hu lett volna, de az nem szerepel az előzetes listán a boltok között, amik részt vesznek majd az akcióban.

Remélrm nem hagytam ki semmit. 😊 Ha igen akk majd pótolom, ha felmerül még vmi.

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2015. aug. 7. 12:48
 1/7 A kérdező kommentje:

Tudtam h vmit kifelejtek. 😄 Az egyik, hogy mindenképpen örülnék neki, ha lenne benne optikai meghajtó. Főleg a régebbi játékok miatt, ami nekem van itthon, valamint vannak eredeti zene CD-im is, amiket legalább be tudnék másolni elfogadható minőségben.

A másik, hogy szerintetek alapból Windows-al vegyem, vagy külön vegyem meg hozzá? (lehetőleg a laptop és az Oprendszer együtt legyen 350, de ha van vmi király laptop 350-ért op nélkül, akk üsse kő, belefér.)

2015. aug. 7. 13:02
 2/7 szántóvető ***** válasza:

ha hosszabb távra tervezel akkor az nem lehet szempont hogy most még elég a gta 5-nek egy i5-ös proci. i7-4720HQ,gtx 960m,8gb ram-az ilyen gépek biztosan beleférnek az árba.ha szerencséd van akkor ssd is lesz benne.ha az oprendszert meg tudod oldani akkor ez a gép szóba jöhet:

[link]

2015. aug. 7. 14:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Végül is jogos, hosszabb távra tervezem, szal inkább az i7 mellett döntök, igazad van. Ezt a laptopot én is néztem, tetszik, de azért még várok tippeket, biztos ami biztos! :)
2015. aug. 7. 18:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és vkinek van tippe h hol vegyem meg? Laptop.hu, esetkeg Aqua?
2015. aug. 7. 18:15
 5/7 anonim válasza:
Laptop.hu ! Én is ott vettem és nagyon megbízhatóak csak vegyeél rá még pixelgaranciát. MErt ha majd találasz rajta egy pixelhibát azónnal kicserélik
2015. aug. 9. 21:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! :) Én is a laptop.hu-n nézegettem eddig, szimpatikus boltnak tűnik, meg ismerőseim is ajánlották. :) Valakinek még vmilyen laptop ötlet?
2015. aug. 10. 16:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából azért kellett volna mindenmépplaptop, mert azt az fősulira is be tudtam volna vinni, viszont tegnap megtudtam, hogy asztali gépet is be lehet vinni, szóval marad egy gamer PC! :D azért köszi mindenkinek :)
2015. aug. 12. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!