Samsung 3D Smart Led Tv-vel nem tudom megcsinálni hogy működjön a 3D a filmekkel. Valaki aki ért hozzá?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a teljes elektronikus-analfabéta, angol tudással és alapv3
ető informatikai ismeretekkel rendelkezem, de.a neten egyszerűen nem találok választ. Letöltöttem egy 3D-s Avatar filmet, ami half OU ( a kepernyo ket reszre van osztva, egyik felul a masik alul). A szamitogep lepet.kivetitem a tv-re, VLC-vel megnyitom a fájlt, majd bekapcsolom a Tv 3D funkciojat, ahol a 2.kep egymasra van illesztve. Osszeteszi a 2 kepet, en bekapcsolom a.szemuveget, de nem lesz 3D a film, az alakzatok korul ilyen lilás-kékes színek vannak, de nem "jönnek ki a TV-ből"
2015. aug. 5. 13:44
1/2 bellobig válasza:
Próbáld meg merevlemezre tenni, és azt csatlakoztatni a TV-hez, majd így lejátszani. Ha így sem működik, akkor a filmmel lehet probléma. Meg kell vizsgálni másik filmmel is. A TV-vel valószínüleg nincs gond, nekem is ilyen van.
2/2 anonim válasza:
Akkor neked piros-kék szemüveg kell,nekünk sima 3D szemüveg kell ugyanilyen tévéhez,csak nem rakja eléggé össze,de még próbálgatjuk a 3D-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!