Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A problémám az, hogy Samsung...

Eos 450d kérdése:

A problémám az, hogy Samsung UE40H5203AW tv-n csak 1 db USB csatlakozó van és nekem 2 db-ra lenne szükségem. Hogyan lehet ezt megcsinálni? Esetleg USB HUB elosztóval?

Figyelt kérdés

Azt az egy USB portot ugyanis elfoglalja a Wifi USB adapter és szeretnék még a tv-hez csatlakoztatni Wireless billentyűzetet is, de nem lehet mert csak 1 Usb csatlakozó van a tv-t. Először arra gondoltam, hogy veszek hozzá egy olcsó USB elosztót csak nem tudom, hogy akkor is működni foknak-e a csatlakoztatni kívánt kiegészítők(billentyűzet,Wifikulcs).

Ezért lennék kíváncsi a véleményeitekre :)

2014. dec. 13. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Kéne neki.
2014. dec. 13. 22:55
 2/2 anonim válasza:
Nekem is egy usb-m van a tv-men,és hiába dugtam rá egy usb hub-ot,elosztot,az ugy nem müködik...Miért nem müködhet ez nekem??????
2015. febr. 6. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!